Idag vill jag skita i allt som jag har planerat och bara vara riktigt stupid! Jag vill göra allt som jag inte borde, men kan, och älska varje minut av det. Jag vill sträcka mig långt över kanten och flyga istället för att falla, och säga precis vad jag tänker fastän jag kanske egentligen inte tycker så. Den förbannat sköna känslan av att slänga sig in i dumheterna, skaka av sig förnuftighetens kalla hand och strunta i följderna. Att bara gasa rakt in i den underbara farligheten. Tillsammans med verkligheten vill jag försvinna in i dimman, och för en stund ska vi inte längre känna igen varandra. Pirret i kroppen, adrenalinet, för en stund bara. En tripp, en kick, en egogrej. 
 
 
  Gilla inlägget!
7 januari, 2012

1 Comment

 1. Svara

  Tess

  11 januari, 2012

  Stort grattis till er blogg. Otroligt fin och härligt för ögat att titta på.

  Kram på er sötnosar.
  // Tess.

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST