Underkläderna som blir favoriterna du använder vid alla tillfällen och känner dig både bekväm och snygg i. Nedan hittar du tre riktlinjer att ska tänka på för en lyckad framtid mellan dig och dina nya underkläder. Välj smart och med bra kvalité så kommer du att kunna älska dem livet ut.

 
  • Först ska du hitta rätt storlek. Underkläder ska helt enkelt sitta riktigt bra på din kropp – nöj dig inte med något annat. Om du är osäker be en expert om råd. Omkretsen på bhn ska vara lagom spänd så du kan spänna axelbanden utan att den åker upp i ryggen. Kupan ska omsluta hela ditt bröst utan att det puffar ut någonstans eller att brösten simmar omkring i en för stor kupa. 
 
  • Sedan ska du hitta modellen som bär upp din kropp och dina kläder på bästa sätt. Behöver du lyfta upp, hålla in, förstora eller förminska eller bara dekorera – modellen ska göra det åt dig. Exempelvis kan du ha en v-ringad bh med fyllning till v-ringade toppar. Du kan välja att ha en balkonette till en djup rund uringning, eller en tunn kupa i spets som ger ett naturligt kvinnlig uttryck. Eller en helt slät kupa till tajta toppar. Valmöjligheterna är lika många som viktiga. 
 
  • Därefter ska du älska designen. Men med rätt storlek och modell ska även designen, färgen och uttrycket i stilen passa dig, din kropp och dina färger. Se underkläder som mode och matcha ditt sätt att klä dig för en mer enhetlig känsla. Underkläder behöver inte vara tråkigt eller bara basic utan gå för nått du verkligen gillar!
 
  Gilla inlägget!

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST