Vår förra tävling var otroligt lyckad och nu är det äntligen dags igen! Detta årets första tävling blir i stil med förra, och kommer antagligen att resultera i något läckert kollage av La Leias avklädda älsklingar! Tävlingen har temat och namnet Edgy Exhibition och är inspirerad av Marlies Dekkers och hennes märke Undressed. 

Du kan vinna: Marlies Dekkers bh och trosa x 2 – till dig och en vän.
Hur: Skicka in en bild på dig stylad i valfria underkläder.  

Det är hög standard på alla Marlies Dekkers skapelser, som har blivit marknadens mest kända och omtalade designunderkläder. Hennes design är utmanande, provokativ, ”edgy”, och samtidigt elegant. Precis som kändisarna i bilden ovan vill vi att ni klär av er för oss, och visar hur ni är stylade undertill. Ni behöver inte ha på er något från just Marlies Dekkers, men bilden ska följa temat Edgy Exhibition. Med inhämtat pris kan ni givetvis handla i vår butik, men även på vår kommande webbshop, vilket betyder att man kan tävla oavsett boendeort. 

Posta din bild på vår facebook-sida eller skicka din bild till info@laleia.se innan den 12 mars. Skriv ditt namn, adress och gärna några rader om underkläderna som du valt ut.

Vi kommer under tävlingens gång att låta många blogginlägg bli era inspirationskällor. Hur hade du gillat att visa upp dig, undressed? Alla bidrag tas emot med glädje och vi jublar av att du vågar vara utmanande och dela med dig av det till oss. Låt fantasin flöda och förvåna inte bara oss, utan även dig själv. Edgy kan betyda vågat, tufft, annorlunda, ect. Fundera på vad som tilltalar dig. Alla bilder är välkomna- allt från mobilbilder till högupplösta och/eller redigerade bilder. 

 

  Gilla inlägget!
13 januari, 2012

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST