GAW VISNING PÅ HIGH COURT – BACKSTAGE

16 april, 2016 0 Comments

Visning 14 april

 

Wow vilken otrolig visning det var igår på Galore After Work, High Court i Malmö! Det var ett fantastiskt event med Live uppträdande av den begåvade Sandra Bjurman med band och våra vackra modeller Felicia, Edyta, Nanna och Natti som visade upp underkläder från märken så som Bordelle, Marlies Dekkers, Chantal Thomass och Kimonos från Kiku. Med perfekt hårstyling av Rapunzel och Make-up av Jacqueline Fredriksson. Tack till alla som medverkade och gjorde detta till ett amazing event!

 

Här är lite bilder från backstage, det kommer självklart bilder från

runway och uppträdandet inom kort!

 

 

  Gilla inlägget!

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST