Freya special!

22 september, 2016 0 Comments

 

Freyas underkläder är verkligen något man måste prova, främst om man har större byst eller bröstimplantat. De ger underbar form på bysten och ett fantastiskt stöd samtidigt som de finns i alla möjliga olika färger och former.

 

Vi har ett stort utbud på vår webbshopp och i vår butik men du som kund hos La Leia kan alltid gå in på Freyas egna hemsida, kolla hela sortimentet och sedan skriva ett mail till oss på info@laleia.se om vilken bh eller produkt, färg och storlek så kan vi beställa hem den till dig!

 

freyafanciesbild

 

Det senaste på webbshoppen är denna snygga longline-bh från serien Freya Fancies. Serien består av underkläder i enkla designer med spetsdetaljer. Sen tidigare finns även en bralette och två olika trosor att välja bland som även går att beställa i andra färger än svart. Klicka på bilden ovan för att kommer till webbshoppen!

 

Så passa på och klicka hem din favorit-freya! Vi lovar att du inte kommer bli besviken! 🙂

1 Älskar detta

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST