La Leia intervjuad för Stockholm Fashion Districts Brand guide

22 november, 2016 0 Comments

Det är så mycket roligt som händer på La Leia just nu! Förra veckan blev vi intervjuade och fotograferade till en artikel om La Leia i Stockholm Fashion Districts Brand guide. Det är ett magasin som delas ut till besökare på modemässorna i Stockholm.

Stockholm Fashion District har uppmärksammat La Leia och ville få inspiration och veta mer om La Leia och om underklädesbranchen. De såg oss som duktiga och uppmärksammade att vi stack ut från mängden bland andra företag som arbetar med underkläder och ville belysa detta.

Det här är något vi tycker är otroligt roligt och vi vill såklart dela det med er eftersom ni är den största anledningen till att vi är framgångsrika. Ni är anledningen till att vi kan fortsätta att sticka ut med fantastisk service, exklusiva underkläder och lite tuffare attityd är för att ni gillar oss. Vi älskar er!

la leia blogg puss

/Tjejerna på La Leia

1 Älskar detta 1 Älskar detta

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST