La Leia film för Galore

8 december, 2016 0 Comments

Have fun with our underwear! Vi på La Leia är experter på underkläder, hur de ska sitta och vad som passar olika kroppar och behov bäst. Att få bära rätt storlek och bh-modell som passar just din kropp gör livet enklare, skönare, snyggare och roligare. Vi älskar att hjälpa er och det finns inget bättre än glada och nöjda kunder.

Det känns så roligt när vi blir uppmärksammade för just detta. När vi fick besök från Galore häromveckan tog vi tillfället att dela våra bästa underklädestips till er, här kommer film nummer 1 av 2 med vår Erika, som jobbar som säljare i La Leias butik i Malmö. Till hjälp har hon en av våra musor, fantastiska Johanna!

la leia blogg puss
från oss på La Leia!
1 Älskar detta
Vi hade så kul under inspelningen för Galore Weekend! Vad tycker du om videon?  
1 Älskar detta

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST