La Leia <3 Art By Anette

17 januari, 2019 0 Comments

Hej Darlings!

Ni vet ju att vi på La Leia inspireras mycket av konst och nu har vi en ny konstnär att inspireras av, nämligen Anette Hall! Hon har gjort det här vackra konstverket till oss på La Leia. Vi har tryckt det som vykort till våra hjärtliga kunder och tryckt den som tavla på vårt kontor. Visst är den helt amazing!

Anette har varit intresserad av estetiska uttrycksformer sen ung ålder och låter nu konsten ha en stor del av hennes vardagliga liv. Favoriterna att teckna är mandola mönster med skarpa linjer – men såklart också kvinnokroppen, och det är vad vi gillar mest! Se bara vilka underbara verk hon gör med kvinnan i fokus. ArtByAnette inspireras också av andra coola konstnärer som i gillar, @cindylaneart och @madame_dabi.

Can’t get enough av denna vackra konst? besök artbyanette @ instagram

Kram tjejerna på La Leia <3

  Gilla inlägget!

LEAVE A COMMENT

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

RELATED POST