When you live with lingerie! La Leia bloggen drivs av underklädesfantaster för underklädesfantaster. Här kan du läsa om livet i vårt företag, i butiken och på webbshoppen, se vackra underkläder och trender, var med bakom kulisserna och läsa om det senaste från underklädesbranschen.

Välkommen till vår ombonade och eleganta butik i hjärtat av Malmö eller till vår webbshopp. Vi har kupor från A-L och märken med hög kvalité, från världens alla främsta leverantörer. Hos La Leia blir du mätt och får hjälp att hitta en bh i rätt storlek och den bh-modell som sitter perfekt på just dig. Hos oss hittar du ett utvalt sortiment av underkläder, badklädernattkläder och vår nya kategori Home med produkter för hemmamys och vardagslyx. Våra utvalda produkter är av bästa kvalitet och passform.

Vi som hjälper dig är experter som älskar vårt yrke. Har du problem att hitta underkläder som sitter perfekt på dig men kan inte besöka oss i butiken är du välkommen att ringa eller maila oss. Vi hjälper dig!

Ett urval av våra varumärken:
Aubade, Marlies Dekkers, Chantal Thomass, Marie Jo, Prima Donna, Chantelle, Freya, Gottex, Seafolly, Falke, Stella McCartney Lingerie, Wonderbra, Voluspa, MOR och populära Flattered mfl.